top of page

Manicure & Pedicure

KOH hand- en nagelverzorging

DSC_0252.jpg

Verzorgde handen en voeten zijn een must maar kunnen best wel wat tijd en vaardigheid kosten. Bovendien vinden we bij de The Art of Life Skin Care Center dat niet enkel de nagel, maar de hele hand of voet aangepaste aandacht verdient. Zo bieden wij niet enkel nail art, spa mani & pedicure maar ook medische manicure.

KOH voet- en nagelverzorging

koh_banner_carpediem.png

Daarom werkt The Art of Life Skin Care Center met KOH, een prachtige combinatie tussen Oost en West, uiterst geavanceerde én luxueuze producten voldoen aan de eisen van de hedendaagse vrouw.
Voorts geven wij regelmatig workshops en thema avonden waar u niet enkel lekker in de watten wordt gelegd, maar professionele tips en producten aangeboden krijgt!

Gelish

DSC_0230_vignette.jpg

Hebt u breekbare, korte nagels of wenst u gewoon langer zorgeloos prachtig verzorgde nagels te hebben, dan is Gelish iets voor u.  Gelish gel legt laagjes op de nagel zonder de nagel zelf aan te tasten en blijft er zo’n 2-3-tal weken verzorgd uitzien. The Art of Life Skin Care Center brengt een scala aan kleuren, stempels en creatieve motieven voor elke gelegenheid

Manicure: €32

Spa Manicure: €45

+kleurlak: €8

Medische Pedicure: €32

Spa Pedicure: €45

+kleurlak: €8

Nagelbeugel per stuk: €26

Nagel-orthesen per stuk: €15

bottom of page