top of page

Behandelingspakketten

  1. Touch up Treatment

  2. Business Treatment

  3. Basic Treatment

  4. Wellness Treatment

  5. Distinct Treatment

  6. Aftercare Treatment

  7. Deluxe Treatment

  8. Jeugd Treatment

1. Touch up Treatment

€50.00

2. Business Treatment

3. Basic Treatment

€80.00

Wat: tijdens een Basic treatment krijgt u een gelaatreiniging, een peeling, hydraterend masker, gelaatsmassage en dagcrème. Indien gewenst kan ook een gelaats-en lichaamsbruiner (bronzer) aangebracht worden.

Resultaat: een succesvolle en frisse look. Tekenen van vermoeidheid zijn verdwenen en u heeft een gezonde, stralende huid

5. Distinct Treatment

€86.00

Wat: een uiterst ontspannende, huidverbeterende wellnessbehandeling. Scrubben van de handen, reiniging,scrub, gelaatsmassage, masker, massage van hand en onderarm, ooggel, aangepaste dagcrème, indien gewenst Face & Body Bronzer.

Resultaat: een ontspannende behandeling tijdens of na een drukke werkweek. Herbront lichaam en geest

6. Aftercare Treatment

€115.00

Wat: een nabehandeling voor het gelaat na facelifting, operatie, etc. Verzorgt en beschermt de huid. Reiniging, scrub, bindweefselmassage, masker, ooggel, aangepaste dagcrème, indien gewenst Face & Body Bronzer.

Resultaat: een herstellende, gezonde huid.

7. Deluxe Treatment

€145.00

Wat: de Deluxe Treatment biedt het ideale pakket voor een holistische behandeling van lichaam en geest. We starten met een verfrissende reinigende  peeling van de handen gevolgd door manicure, relaxerende hand massage, hand masker en hand crème. Vervolgens besteden we uitgebreid aandacht aan het gelaat, beginnend met een grondige reiniging, een aangepaste scrub en verwijdering van comedonen en epilatie. Uiterst revitaliserend is de gelaatsmassage massage en aangepaste maskers. We besteden extra aandacht aan de tedere huid rond de ogen door aangepaste oogverzorging en ronden af met serums, dagcrème en eventuele make-up.

8. Jeugd Treatment

€69.00

Wat: reiniging, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, masker,dagcrème, zonnefactor

Resultaat: ook jongeren wensen een gezonde huid op vroege leeftijd! Het correct reinigen en hydrateren van de huid verminderd de kans op puistjes. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de producten van Dermaquest. Spring binnen voor een persoonlijke consultatie voor acne, tot 24 jaar.

Wat: een korte behandeling van 15 min met 4VOO Distinct Man bezorgt u in 1, 2, 3 een powerboost. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit. 

Resultaat: een stralende, natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen. Rimpelvorming wordt voorkomen, ontstaan van pigmentvlekken wordt verminderd. De huid ziet er gezond en energiek uit.

DSC_0218.blacknred.jpg
Behandelingen en Massages: Service
Hip Teenager
bottom of page