top of page

Heren

1 huid, 1 product

Zoals iedereen heb ook ik dagen dat ik barst van de energie, of wil wegkruipen onder de wol met een goede film of, helemaal uit balans, snak naar het heropladen van de batterijen en verwend worden.  Omdat elk individu en elke dag anders is, werkt de The Art of Life  vanuit het ethos dat elk individu dan ook een persoonlijke benadering verdient, afgestemd op het leven, de noden en verlangens van de klant.

men 4VOO  kincare huidverzorging mannen robbert bosschaert

4VOO

Na een grondige huidanalyse van jouw huid wordt en een inpassing hiervan aan de noden en eisen in jouw leven, stel ik een verzorgingsplan op met de producten die voor jou huid het beste resultaat zullen opleveren. Met andere woorden, met 4VOO gaan we voor 

 minimale inspanningen met maximale resultaten.

massage spa behandeling mannen

Behandelingspakketten & Massage

Stap even uit de drukke wereld en geniet in onze oase van landelijke rust van één van onze verschillende spa behandelingspakketten. The Art of Life biedt zowel manuele of hot stone massage aan, alsook gespecialiseerde massage gericht op trauma & kanker herstel.

barbier-robbert-bosschaert-the-art-of-life-scheren

Barbier & ontharing

Volgens de barbieren van weleer zijn mannen het gelukkigst in de scheerstoel. Daar gaan we voor! Een compleet verzorgde look vraagt om complete verzorging, dus biedt The Art of Life u niet enkel de pure ontspanning van de authentieke scheerbeurt, maar biedt u een gamma aan producten. Sit back, relax and enjoy the shave.
Ik bied ook de mogelijkheid tot waxing met aangepaste warme wax.

bottom of page