top of page

4VOO

Distinct Man

DSC_030.blacknwhite.jpg 4VOO skincare robbert bosschaert men mannen
reveal imager met fotos.jpg
TheArtofLife_RobbertBosschaert_facial_ma
manicure_voor_mannen_TheArtOfLife_Robber
DSC_0290 2.jpg
ubertech_eyecare_TheArtOfLife_RobbertBos
DSC_0291_sep.jpg
4VOO banner_TheArtOfLife_RobbertBosschae

Droge huid? Blauwe kringen onder de ogen? Dikke of snel (in-)groeiende baard? Diepe rimpels?

Wij hebben de oplossing!

Na een analyse van Reveal® Imager bieden we een gepersonaliseerde verzorging met 4VOO aan, op maat gemaakt voor mannen.

Net zoals The Art of Life SKin Care Center, specialiseert 4VOO zich in huidverbetering en vooral anti-aging is hun sterkte. Door de keuze voor kwalitatief superieure producten is 4VOO dan ook de nummer één in de mannencosmetica. Kortom; voor mannen die investeren in hun huid, looks en toekomst zijn er geen betere alternatieven.

 

Lees hieronder verder voor meer informatie over  Reveal® Imager en 4VOO

Wat is Reveal® Imager? 

De Reveal®Imager neemt gedetailleerde standaard en kruisgepolariseerde foto's van op en onder  het huidoppervlak. Op deze foto's is de conditie van de huid duidelijk zichtbaar - zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpel diepte en onzuivere huid. 

Op basis hiervan stel ik een verzorgingsprogramma op, hetwelke we nadien aanpassen aan de hand van opvolgfoto's. Wilt u graag een complete huidanalyse? Geef ons een seintje.

 

Waarom 4VOO?

4VOO producten zijn het deskundig resultaat van jarenlang onderzoek en brengen de mannenhuid in balans. Wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

Dit tikkeltje extra!

Bovendien voorziet 4VOO de man ook van luxe producten zoals scrubs, maskers, self tanner, bronzer en compacte reisartikelen zodat je ook op zakenreis of vakantie je producten kan blijven gebruiken.

®

bottom of page