top of page

Massages voor heren

Hot Stone Massage
30'  - €41
60'  - €75
90'  - €109

Reeds in de Oudheid werd gebruikt gemaakt van opgewarmde stenen om elkaar te masseren en ook in het Oosten wordt deze techniek al eeuwen toegepast. Bij ons is dit wellicht één van de populairste massagetechnieken van het moment. De warme stenen (45°C) geven een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk met een "stretching effect” uitoefent op de spieren. Deze combinatie van warmte en beweging maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

Een Hot Stone massage is bij uitstek aangeraden bij stress, spierproblemen, kwetsuren, vermoeidheid, gewrichtsproblemen en slechte doorbloeding. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan Hot Stone massage hulp bieden.

Manuele Massages

Bij de manuele massage stem ik de intensiteit af op de personaliteit en individuele voorkeur.  U kan dus kiezen tussen een zachte relaxerende massage of een stevige stimulerende massage. Uiteraard kan u kiezen voor enkel een rug en nek massage of een volledige lichaamsmassage waar niet enkel de rug en nek maar ook armen, hoofd en benen worden behandeld.

Massage voor kankerpatiënten en zorgbehoevenden
€74

Massage bij kanker ontspant het lichaam en bevordert het herstel. 

Na mijn opleiding verdiepte ik mijn kennis, via een extra opleiding, om specifiek massages voor mensen met kanker te kunnen geven – zoals de herbalanceringsmassage techniek. De herbalanceringsmassage techniek is een verwenzorg massage die tot doel heeft een bijdrage te leveren aan het ‘welbevinden’ van de kankerpatiënten. Door het opheffen van spanning in het lichaam komt een ontspanning op gevoelsniveau tot stand.

Bij het ondergaan van chemo- en bestralingsbehandelingen krijgt de geest heel wat te verduren op emotioneel vlak. Deze streelzachte massagetechniek geeft dat soort aanraking waar het lichaam en geest nood aan heeft.  Veel belangrijker echter, het is een manier om aandacht te geven aan de behandelde persoon zodat we vertrouwen en een gevoel van eigenwaarde kunnen schenken.

Voor extra informatie wijzen we u graag verder naar het Bianca Centrum van UZ Leuven

DSC_0225.edit.jpg
massages

In deze drukke en vaak stresserende tijden bieden massages een welkom moment van ontspanning. Of je nu op zoek bent naar pure relaxatie of ontknoping van wat gespannen spieren na het sporten, hier ben je op het goede adres. Wij bieden hot stone massage, manuele massage en massage specifiek gericht op kankerpatienten en zorgbehoevenden. Iedereen is welkom, maar U kan bij ons NIET terecht voor erotische massages!

bottom of page