top of page

Jane Iredale Make-up

De mooiste make-up is een gezonde huid

Waarom werk ik met Jane Iredale

Het doel van mijn werk en instituut is niet enkel uw huid met professionele kennis en de beste producten omringen, maar ook verbeteren, vooral voor die huid die de meeste aandacht nodig heeft. Jane Iredale Mineral Make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten. 

The Art of Life_Skincare for Women_Makeu

Niet toxisch, Niet allergisch

In de eerste plaats heeft Jane Iredale Minerale Make-Up de top allergene risico-ingrediënten uit haar make-up verwijderd; synthetische geurstoffen en bewaarmiddelen, petroleum gebaseerde kleurstoffen, talk en parfum.  In plaats daarvan gebruikt Jane Iredale pigment van gemicroniseerde mineralen. Door het geconcentreerd pigment is een minieme hoeveelheid van de make-up al genoeg om te dekken en doet het tegelijk dienst als fond de teint, poeder en concealer. De titaniumdioxide en zinkdioxide in de producten bieden niet enkel een waterbestendig breedspectrum SPF en FDA zonnefactor maar werken kalmerend en ontstekingsremmend. Voor elk product kan men de aanwezigheid van dierlijke producten nagaan en niets werd op dieren getest.

The_Art_Of_Life_Robbert_Bosschaert_Time_

Perfect dekkend voor jong en ouder

Bovendien is de make-up geschikt voor jong en ouder. Omdat de producten volledig niet-comedogeen en olievrij zijn, kan de huid vrij ademen, waardoor je de make-up perfect over acne kan aanbrengen.  Omdat er geen talk in de poeders zit, droogt je huid niet uit en werkt de make-up dekkend; zelfs over moedervlekken en roodheid. Door het micronisatie proces dat onze minerale korrels ondergaan, binden ze bij het aanbrengen en wordt de make-up gefixeerd door hun specifieke sprays. Wanneer deze aangebracht worden op een zuivere, gehydrateerde huid, overwint de oppervlaktespanning die gecreëerd wordt de zwaartekracht en blijven de mineralen op de huid zitten. Hierdoor loopt de make-up niet uit, blijft hij mooi zitten, gaat hij niet in de plooitjes zitten en dit de hele dag lang zonder touch-ups!

10151274_369486513200444_638187287507434

Ons Aanbod

  • Dag make-up €38.00

  • Feest make-up €50,00

  • Make-up met advies €60.00

  • Verven wimpers/wenkbrauwen €16.00

Blijf op de hoogte van onze Jane Iredale avonden! 

Contacteer ons voor events & spectakel make up. 

bottom of page